април 20, 2024

Љубов го роди единствениот македонски ресторан во Полска Александрија
Велешанецот Марјан Димитриовски е сопственик на единстевниот македонски ресторан во Полска. Го менаџира заедно со неговата сопруга Иза а неговата предисторија започнува со љубов на прв поглед мегу Марјан и Иза

The post Марјан Димитриовски е сопственик на единстевниот македонски ресторан во Полска appeared first on Шило Магазин.

Следете не, не има насекаде

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Generated by Feedzy
mk_MK
mk_MK