април 20, 2024

реклама

Џејмс Камерон е режисер кој не препушта ништо на случајноста и не дозволува никакво ограничување во ниту еден момент да влијае на квалитетот на неговиот филм.
Така, не беше исклучок ниту снимањето на „Титаник“, кој беше најскапиот филм на Камерон во тоа време.
реклама
Меѓутоа, за да ги намалат трошоците, продуцентите решиле да искористат трик за време на снимањето на филмот. Во сето ова клучна улога имаа ниските луѓе.
“Снимавме со ниски додатоци за сетовите да изгледаат големи. Секој кој беше повисок од 177 сантиметри не ја доби работата. Заштедивме дополнителен милион долари на тоа”, изјави Џејмс Камерон за светските медиуми.
реклама
Да потсетиме, „Титаник“ со Кејт Винслет и Леонардо ди Каприо и денес, по многу децении, е омилен филм на многу генерации.
реклама

Извор

– Реклама –

<!–/*
* The backup image section of this tag has been generated for use on a
* non-SSL page. If this tag is to be placed on an SSL page, change the
* 'http://ads.365.mk/www/delivery/…'
* to
* 'https://ads.365.mk/www/delivery/…'
*
* This noscript section of this tag only shows image banners. There
* is no width or height in these banners, so if you want these tags to
* allocate space for the ad before it shows, you will need to add this
* information to the tag.
*
* If you do not want to deal with the intricities of the noscript
* section, delete the tag (from … to ). On
* average, the noscript tag is called from less than 1% of internet
* users.
*/–>

Следете не, не има насекаде

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Generated by Feedzy
mk_MK
mk_MK